GDPR

Tärkeää tietoa EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta/Important information about EU General Data Protection Regulation (GDPR)

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en (in English)
http://www.tietosuoja.fi/fi/index/euntietosuojauudistus.html (suomeksi)

Hyvä Richard Lewis Communicationsin asiakas,
Henkilötietosi turvallisuus on meille erityisen tärkeää. EU:n yleisestä tietosuoja-asetusta (GDPR) aletaan soveltaa 25.5.2018. Tietosuoja-asetus vaikuttaa mm. siihen, miten Richard Lewis Communications voi kerätä ja käyttää henkilötietojasi. Asetus vahvistaa yksityisyyden suojaasi ja sillä parannetaan kuluttajien tietosuojaa ja se lisää henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyyttä ja yhtenäistää sääntelyä kaikissa EU-maissa. Me Richard Lewis Communicationsissa kunnioitamme yksityisyyden suojan merkitystä, olemme sitoutuneet kunnioittamaan oikeuksiasi ja noudatamme kaikkea henkilötietojen käsittelyyn sovellettavaa lainsäädäntöä, jotka kattavat hallintasi tietojesi suhteen. Toimintamme ja palveluidemme toteuttaminen vaatii kuitenkin henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä.

Henkilötiedot ovat luottamuksellisia tietoja ja niitä käsittelevät pääasiassa vain työntekijämme. Tietyissä tilanteissa yhteistyökumppanimme voivat käsitellä luvallasi rajattua määrää tietoa. Emme käsittele tietoja muuhun tarkoitukseen kuin kyseisen asiakkaan hyväksi ja tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Asiakastietoja käsitellään ainoastaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) ja Suomen henkilötietolain sallimissa rajoissa Richard Lewis Communicationsin omissa rekistereissä. Henkilötietoja ei luovuteta EU:n ulkopuolelle.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme ja jos sinulla on kysyttävää, niin vastaamme niihin mielellämme. Tämä viesti ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

Our privacy policy

Ystävällisin terveisin,

Richard Lewis Communicationsin väki

+ 358 400 380439”

What Now

If you have all the information you need and you want to take the first steps to greater global success through intensive and completely customised English communications training, begin booking your course with us below now.

Join us and improve your business communication skills, just like staff from…
  • VR Track
  • Vaisala
  • Skanska
  • Nokia
  • Haaga-Helia
  • Johnson + Johnson
  • Biogen
  • Honeywell
Contact here
  • required
  • required
  • required
  • I am happy for you to contact me back about my enquiry.

  • captcha